Zadarski katalog
Otvorenje Adventa u Zadru

Otvorenje Adventa u Zadru

U subotu je službeno otvoren Advent u Zadru koji će trajati do 2. siječnja. Za spektakularno otvorenje zaslužna je jedna od najvećih hrvatskih rock grupa „Prljavo kazalište“, koja je na Trgu Pet bunara i Trgu Petra Zoranića okupila više od 12.000 ljudi. Posjetitelji su gotovo dva sata imali prilike uživati u velikim hitovima slavnih rokera. Otvorenje i koncert dodatno su obogatile konfete i spektakularan vatromet.

Prije koncerta „Prljavaca“ najmlađu publiku zabavljala je splitska akrobatska skupina „CROwd Control“ koja je bila djelomična utjeha nakon što je otvorenje Adventića (dječjeg Adventa) odgođeno zbog kiše. Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi adventskih kućica, odlična atmosfera nastavila se i iza koncerta.

U nedjelju navečer posjetitelji su plesali u ritmu afro i latinoameričke glazbe koju im je priredila grupa „Cubismo“.

Otvorenjem Adventa započeo je i tradicionalni deveti po redu “Đir po gradu” koji će trajati sve do 15. siječnja. U tom će periodu svi restorani, trgovine i muzeji s oznakom i naljepnicom “Đir po gradu” nuditi prigodne menije po pristupačnim cijenama, kao i posebne ponude, akcije i popuste, ili dodatne programe te akcije na ulaznice i suvenire.

Večeras u 18.30 poslušajte „No Ordinary bend“, a u 19 sati poslušajte izvedbu zadarske ženske klape Kapric. Želimo Vam dobru zabavu u još jednoj obećavajućoj večeri zadarskog Adventa.

 

Advent u Zadru 2019 – raspored događanja

Trenutno nema događaja za odabranu kategoriju. Budite prvi i objavite Vaš događaj.