Zadarski katalog

Produžen rok za podnošenje prijava za mjere 101 i 103 IPARD programa

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) obavještava potencijalne prijavitelje o produljenju roka za podnošenje prijava za dodjelu sredstva iz mjera 101 i 103 IPARD programa. Novi rok za podnošenje prijava je 13. srpnja 2012. godine.

Sektori prihvatljivi za ulaganja unutar Mjere 101 “Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice” su: sektor mljekarstva, sektor govedarstva, sektor svinjogojstva, sektor peradarstva, sektor jaja, sektor voća i povrća te sektor žitarica i uljarica.

Sektori prihvatljivi za ulaganja unutar Mjere 103 “Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda zajednice”su: sektor mlijeka i mljekarstva, sektor prerade mesa, sektor ribarstva, sektor prerade voća i povrća, sektor vinarstva te sektor maslinovog ulja.

Rok za podnošenje prijava na natječaj počeo je 16. svibnja 2012. i traje zaključno do 13. srpnja 2012. godine.

Tekst natječaja te sva potrebna dokumentacija nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (www.mps.hr/ipard/) te na internetskoj stranici Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr) – u rubrici natječaji.

Za sve informacije i pitanja o natječajima poslati upit Agenciji za plaćanja i Ministarstvu poljoprivrede na e-mail adrese: info@apprrr.hr i ipard@mps.hr

preneseno:www.zadra.hr