Zadarski katalog

Regionalne radionice u Zadru i Splitu o sinergijskim mogućnostima korištenja ESI fondova i Programa Unije

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva na Regionalne radionice o sinergijskim mogućnostima korištenja ESI fondova i Programa Unije, s naglaskom na OP Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. koje će se održati u Zadru i Splitu.

U Splitu će se radionica održati 14. svibnja 2018. godine u vremenu od 12:00 do 16:00 sati, u prostorijama Hotela Park, Hatzeov perivoj 3, 21000 Split.

Namijenjena je istraživačkim i obrazovnim institucijama i ima za cilj informiranje o sinergijskim mogućnostima korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova s naglaskom na OP Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. i Programa Unije, s posebnim naglaskom na upoznavanje s različitim mogućnostima dostupnih programa i primjerima razvoja projekata.

U Zadru će se radionica održati 15. svibnja 2018. godine u vremenu od 12:00 do 16:15 sati, u prostorijama Koncertne dvorane Kneževe palače, Poljana Šime Budinića 3, 23000 Zadar

Namijenjena je tijelima lokalne i regionalne vlasti i javnim tijelima te ima za cilj informiranje o sinergijskim mogućnostima korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova s naglaskom na OP Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. i Programa Unije, s posebnim naglaskom na upoznavanje s različitim mogućnostima dostupnih programa i primjerima razvoja projekata.

 

Dolazak na radionicu u Splitu prijavite putem obrasca dostupnog klikom na poveznicu

Dolazak na radionicu u Zadru prijavite putem obrasca dostupnog klikom na poveznicu

Prenosimo: www.zadra.hr