Zadarski katalog

Startup srijeda napokon i u Zadru!

Nakon što su Startup srijedu ugostili Zagreb, Rijeka, Osijek, Split, Varaždin i Pula došao je na red i Zadar u kojem će se događaj održati 12. rujna 2012. godine.

Početak događaja je u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar na adresi Stjepana Radića 11b, Zadar, a domaćin događanja je Zadar Developers Hub.

Za sve one koji prvi put čuju za ovo okupljanje, Startup srijeda je okupljanje poduzetnika, ulagača, savjetnika i svih zainteresiranih za tematiku te je prisustvovanje na njoj besplatno. Uz druženje na svakoj Startup srijedi održi se i nekoliko predavanja na temu startupova koja većinom drže direktori startupova te daju savjete na temelju vlastitih iskustava.

Na Zadarskoj Startup srijedi Berislav Lopac i Mihovil Barančić upoznat će sudionike sa startupovima, izvorima financiranja startupova te predstaviti Hrvatsku mrežu poslovnih anđela (CRANE).

Once Sport, tehnološki startup za praćenje statistika na nogometnim utakmicama predstaviti će Dalibor Čvek, član uprave tvrtke i tajnik Cranea te će govoriti o počecima i cjelokupnom iskustvu jednog hrvatskog startupa prilikom probijanja na globalno tržište.

Nakon formalnog dijela Startup srijede slijedi druženje i diskusija u kafiću LiBar u dvorištu Gradske knjižnice, gdje će predstavnici Cranea biti dostupni za pitanja.

Preuzeto sa rep.hr