Zadarski katalog

KOORDINATOR DOGAĐAJA /EVENT OPERATIONS COORDINATOR (M/Ž)

Radno mjesto

Mjesto rada: ZADAR, ZADARSKA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Bez naknade
Natječaj vrijedi: od 03.07.2024 do 31.07.2024

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine;Viša ili prvostupanjska;Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije potrebno
Ostale informacije

Europan d.o.o., vlasnik  cateringa Gušti i restorana za vjenčanja Mirabilis, traži dinamičnu osobu koja će se pridružiti našem timu kao Koordinator operacija događanja. Ova uloga pruža uzbudljivu priliku za rad u prestižnom području upravljanja događanjima, cateringa i vjenčanja.

Odgovornosti:

  • Komunikacija s klijentima: Djelujte kao glavna točka kontakta za naše klijente, osiguravajući jasnu komunikaciju i razumijevanje njihovih potreba i preferencija.
  • Orga

    Poslodavac

    Poslodavac: EUROPAN D.O.O. - Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane;Trg. na veliko ostalim živežnim namirnicama

    IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

    Portal Zadarski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Zadarski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.