Zadarski katalog

MEDICINSKA SESTRA- ZAMJENA

Radno mjesto

Mjesto rada: SLIVNICA, ZADARSKA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Djelomično
Natječaj vrijedi: od 02.04.2024 do 30.04.2024

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo: Nije potrebno
Ostale informacije
POSAO MEDICINSKE SESTRE- POMOĆ PRI LIJEČENJU I NJEGOVANJU KORISNIKA, ORGANIZACIJA I PROVEDBA RADA S KORISNICIMA, PROVOĐENJE ODREĐENIH DIJAGNOSTIČKIH I TERAPIJSKIH POSLOVA, NJEGA KORISNIKA , NADZOR NAD LIJEKOVIMA.


Uz prijavu je potrebno priložiti životopis i preslike dokumenata; potrebno je predočiti izvornik ili preslik domovnice, osobne iskaznice, rodnog lista, diplome, uvjerenja o nekažnjavanju( ne starije od 6 mjeseci) 

Poslodavac

Poslodavac: Obiteljski dom "Sv.Kuzma i Damjan" vl. Leona Grgin - Djelatnosti socijalne skrbi sa smještajem za osobe s teškoćama u razvoju, duševno bolesne i osobe ovisne o alkoholu, drogama ili drugim opojnim sredstvima;

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Zadarski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Zadarski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.