Zadarski katalog

PRODAVAČ/BLAGAJNIK - M/Ž

Radno mjesto

Mjesto rada: ZADAR, ZADARSKA
Broj traženih radnika: 20
Vrsta zaposlenja: Na određeno
Radno vrijeme: Radno vrijeme sati tjedno: 30
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Djelomično
Natječaj vrijedi: od 15.05.2024 do 15.06.2024

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine;Srednja škola 4 godine;Viša ili prvostupanjska;Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije potrebno
Ostale informacije

Inditex (Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Zara Home i Oysho) je vodeća modna grupacija prisutna na 213 tržišta s više od 5.800 trgovina.

 

Radit ćeš u timu, ali imat ćeš i priliku istaknuti se. Razvijat ćeš svoje sposobnosti i dobiti odgovornost. Naučit ćemo te raspolagati svim našim alatima kako bi postigao rezultate i pokazao svoju osobnost.

Inditex je više od posla, to je životni stil.

#timski

Poslodavac

Poslodavac: ITX Hrvatska d.o.o. - Trgovina na malo odjećom u specijaliziranim prodavaonicama;Trgovina na malo odjevnim predmetima

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Zadarski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Zadarski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.