Zadarski katalog

PRODAVAČ (M/Ž)

Radno mjesto

Mjesto rada: ZADAR, ZADARSKA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Djelomično
Natječaj vrijedi: od 02.06.2023 do 25.06.2023

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine;Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo: Nije potrebno
Ostale informacije

Akids HR d.o.o. je samostalno trgovačko poduzeće koje se bavi prodajom proizvoda za trudnice i djecu u maloprodajnim trgovinama Baby Center.
Ponosni smo na našu dugogodišnju tradiciju, stručno znanje i praćenje potreba naših vjernih kupaca. Još smo više ponosni na to da nam trudnice, roditelji i svi oni, čiji se svijet vrti oko najmlađih, vjeruju već 30 godina. Želimo i u budućnosti graditi čvrstu povezanost s kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Kako

Poslodavac

Poslodavac: AKIDS HR d.o.o. - Ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama;Ost. trg. na malo u nespecijaliziranim prod.

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Zadarski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Zadarski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.