Zadarski katalog

RECEPCIONER/KA

Radno mjesto

Mjesto rada: PETRČANE, ZADARSKA
Broj traženih radnika: 3
Vrsta zaposlenja: Sezonski posao;Na određeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Zajednički smještaj
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi: od 09.01.2023 do 31.03.2023

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine;Srednja škola 4 godine;Viša ili prvostupanjska;Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: 12 mj
Ostale informacije

Organizacija i nadzor svih aktivnosti recepcije u svojoj smjeni, a posebice prijema, prihvata, boravka i odlaska gostiju s ciljem osiguranja neometanog poslovanja Odjela recepcije te pružanja vrhunskog doživljaja i vrhunske usluge gostima Hotela.

Pružanje svih potrebnih informacija gostu o Hotelu i hotelskim uslugama nastojeći pozitivno odgovoriti na upite gostiju.

Zaprimanje putnih isprava od gostiju Hotela te njihova odgovarajuća pohrana.

Prodaja soba za walk-in g

Poslodavac

Poslodavac: INTERMOD d.o.o. - Trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i ostalim proizvodima za kućanstvo u specijaliziranim prodavaonicama;Trg. na malo namještajem i opr. za rasvjetu

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Zadarski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Zadarski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.