Zadarski katalog

TURISTIČKI ANIMATOR M/Ž

Radno mjesto

Mjesto rada: ZADAR, ZADARSKA
Broj traženih radnika: 49
Vrsta zaposlenja: Sezonski posao;Na određeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Zajednički smještaj
Naknada za prijevoz: Bez naknade
Natječaj vrijedi: od 08.12.2022 do 31.05.2023

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo: Nije potrebno
Ostale informacije
LOVE CARPE DIEM je tvrtka koja se dugi niz godina bavi organizacijom turističke animacije u objektima širom Hrvatske i u inozemstvu. Zapošljavamo turističke animatore sa ili bez iskustva te nudimo ponajbolje radne uvjete - odlina mjesečna primanja, smještaj i hranu te veliku mogućnost usavršavanja, napredovanja i dugoročnog angažmana. Tražimo kreativne osobe koje tečno govore engleski (drugi jezik je prednost), žele (ili imaju iskustvo) u radu s djecom, i/ili na sportskim, rekreativnim ili plesnim aktivnost

Poslodavac

Poslodavac: LOVE CARPE DIEM d.o.o. - Ostalo obrazovanje i poučavanje, d. n.;Obrazovanje odraslih i ostalo obrazov., d. n.

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Zadarski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Zadarski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.